Onze mensen TeamDAP lijst 2

1. Gea Costeris – Wevers

“Betrouwbaar, eerlijk, oprecht en recht vanuit mijn hart trek ik met veel enthousiasme als partijleider de kar van TeamDAP. Ik houd niet zo van mooie woorden en praatjes, maar meer van inhoud. Heb een écht luisterend oor voor de inwoners, ben betrokken en van de concrete daden.”

Lees meer

Ik ben Gea Costeris-Wevers en woonachtig in het mooie buitengebied van Buurse geniet ik van alles wat er is. Betrouwbaar, eerlijk, oprecht en recht vanuit mijn hart trek ik met veel enthousiasme als partijleider de kar van TeamDAP. Ik houd niet zo van mooie woorden en praatjes, maar meer van inhoud. Heb een écht luisterend oor voor de inwoners, ben betrokken en van de concrete daden.

In het verleden heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan en zitting gehad in verenigingsbesturen.

Een groot deel van mijn werkzame leven was in het bedrijfsleven als o.a. financieel controller, personeel en organisatie en coördinator planning en administratie. Daarna besloot ik dat het tijd werd voor iets totaal anders.

Momenteel ben ik trancehealing therapeut, gastouder en kindercoach en boekhouder. Al 12 jaar een ervaren en standvastig raadslid die zich richt op transparantie, zuivere politiek en het échte belang van Haaksbergen. Daarnaast ben ik ook fractievoorzitter en heb zitting in de auditcommissie, waar ik eerder ook voorzitter van was.

Mijn missie is me krachtig blijven maken voor een mooi en leefbaar Haaksbergen, met een gemeentebestuur die haar inwoners serieus neemt!

2. Nicole Wielens

“Geloven in wie je bent en wat je doet. Dat iedereen kan én mag zijn wie die is en ook de ruimte krijgt om mee te mogen doen. Dat is waar ik voor sta als mens en waar ik voor sta in de politiek.”

Lees meer

Ik ben Nicole Wielens en sinds januari 2021 weer woonachtig in het prachtige Haaksbergen!

In het dagelijks leven werk ik als zelfstandige in het sociaal domein en geef ik workshops positieve mindset vanuit mijn eigen onderneming BeLieV!

Daarnaast ben ik op dit moment hoofdtrainer bij de handbaldames van Hacol ’90 in Oldenzaal.

Geloven in wie je bent en wat je doet. Dat iedereen kan én mag zijn wie die is en ook de ruimte krijgt om mee te mogen doen.

Dat is waar ik voor sta als mens en waar ik voor sta in de politiek. Ik kan me heel erg vinden in de kernwaarden van TeamDAP.

Het is tijd voor verandering en vernieuwing! Als vertegenwoordiger van de inwoners, begint het bij het luisteren naar elkaar en in contact zijn met elkaar.

Alleen op deze manier kun je een goede, zuivere afweging maken bij het nemen van besluiten in het belang van Haaksbergen.

3. Marco Lassche

“Waar ik voor sta is openheid van zaken en transparant zijn naar de burger. Als gewone burger en vader van 3 kinderen, zie ik dat er in Haaksbergen te weinig wordt gedaan om de jeugd in ons dorp te houden.”

Lees meer

Mijn naam is Marco Lassche, wonende op het mooie Zwarteland in Haaksbergen. In het dagelijkse leven ben ik bode en beveiliger bij de rechtbank te Almelo. Waar ik voor sta is openheid van zaken en transparant zijn naar de burger. Als gewone burger en vader van 3 kinderen, zie ik dat er in Haaksbergen te weinig wordt gedaan om de jeugd in ons dorp te houden. Er is geen echte uitgaansgelegenheid en er moet meer betaalbare woonruimte komen om onze jeugd in ons dorp met kerkdorpen te houden. Mijn doel is dan ook om te proberen dat de jeugd weer plezier krijgt in Haaksbergen en daarom graag wil en kan blijven.

4. Ester Agterbosch

“Ik wil mij samen met mijn collega’s van TeamDAP hard maken voor het woningtekort, de uitgaansmogelijkheden en het gebrek aan voorzieningen die het leven soms iets makkelijker kunnen maken. Deze punten staan hoog op mijn lijstje.”

Lees meer

Al meer dan 50 jaar ‘woon’ ik in Haaksbrgen. Eigenlijk zou ‘leef’ ik in Haaksbergen mooier zijn om te benoemen, maar soms is het leven hier wat lastiger door een aantal zaken die in Haaksbergen spelen. Woningtekort, uitgaansmogelijkheden en gebrek aan voorzieningen die het leven soms iets makkelijker kunnen maken.

Deze punten staan hoog op mijn lijstje en daarvoor wil ik me samen met mijn collega’s van TeamDAP hard maken.

Daarnaast ben ik een creatieve verbinder en hoop ik mensen met elkaar in contact te kunnen krijgen, waardoor er mooie oplossingen kunnen ontstaan.

Jullie zouden me kunnen kennen van mijn kortgeleden uitgegeven gedichtenbundel. Naast mijn werk, sport en fotografeer ik ook graag.             

5. Monique Schaeffer-van Sark

“Als inwoner én ondernemer gaat het wel en wee van de gemeente Haaksbergen mij aan het hart. Om mijn stem te laten horen, heb ik mij aangesloten bij TeamDAP en ben ik beschikbaar voor een actieve rol in het verkiezingsprogramma.”

Lees meer

Mijn naam is Monque Schaeffer, geboren en getogen in Haaksbergen. Ik ben eigenaar van een trimsalon en hondenschool Gentleway.

Als inwoner én ondernemer gaat het wel en wee van de gemeente Haaksbergen mij aan het hart. Om mijn stem te laten horen, heb ik mij aangesloten bij TeamDAP en ben ik beschikbaar voor een actieve rol in het verkiezingsprogramma.

Ik denk dat ik een positieve bijdrage kan leveren omdat ik mensen graag help wanneer ze vastlopen in een probleem. Als hondentrainer krijg ik veel energie wanneer de baasjes de problemen met hun hond kunnen oplossen door ze bv. er anders naar te laten kijken. Door mijn betrokkenheid denk ik mensen ook op andere onderwerpen te kunnen helpen en ze een duwtje in de goede richting te kunnen geven.

Mensen in mijn omgeving zeggen dat ik goed kan luisteren, eerlijk, betrouwbaar en integer ben. Voor mij zijn dit belangrijke waarden in het leven. Mijn ervaring is dat vertrouwen en respect de basis zijn voor het aangaan en onderhouden van (langdurige) relaties. Daarom wil ik mij inzetten voor TeamDAP om Haaksbergen een geweldige gemeente te laten zijn om in te wonen en te werken.    

6. Judith Nijlant-Adolfs

“Mijn doel is om met elkaar in een mooi dorp te wonen wat gemaakt is samen met de inwoners van Haaksbergen. Goed te luisteren naar de inwoners en mijn stinkende best doen om hen te helpen.”

Lees meer

Lieve mensen,
Oprecht, spontaan, eerlijk, recht door zee en nuchter. Zo moet het zijn en dat ben ik.
Mijn naam is Judith Nijlant een fanatieke, opkomende fotografe met passie voor het leven.

Als mens vind ik eerlijkheid, toegankelijkheid en communicatie heel belangrijk. Waar gaat meestal alles aan kapot, dat is NON communicatie! Blijf in gesprek. Tja en soms is dat niet leuk, maar als je eerlijk en respectvol met elkaar blijft omgaan is er altijd een oplossing.

Verder ben ik een natuur en dierenvriend. Vooral de grote grazers, zoals de Schotse Hooglanders, vind ik geweldig. De natuur in Haaksbergen is zo mooi en divers daar gaat mijn hart sneller van kloppen.

Natuurlijk zie ik een aantal zaken wat beter kan maar graag wil ik dat horen van de burgers die in Haaksbergen wonen. Geef aan wat jij graag verbeterd wil hebben en dan kijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Mijn doel is om met elkaar in een mooi dorp te wonen wat gemaakt is samen met de inwoners van Haaksbergen. Goed te luisteren naar de inwoners en mijn stinkende best doen om hen te helpen.

Ik sta overal voor open, niet doelgericht op één onderwerp maar als ik een onderwerp aanpak dan zet ik mijn tanden erin!

7. Joke Salvatori-ten Broeke

“Mensen helpen om in hun eigen kracht te geloven en regie te nemen in hun leven. Ik geloof als mens dat macht omgezet dient te worden naar kracht.”

Lees meer

Ik ben Joke Salvatori ten Broeke.

Veel mensen zullen mij kennen vanuit de sport of vanuit mijn eigen onderneming die ik gehad heb in het centrum van Haaksbergen.

De laatste tien jaar was ik werkzaam als ervaringswerker gewerkt bij Mediant, vanuit levenservaringen werken met mensen die het geestelijk moeilijk hadden. Mensen helpen om in hun eigen kracht te geloven en regie te nemen in hun leven. Ik geloof als mens dat macht omgezet dient te worden naar kracht.

Geloven in jezelf maakt dat je de wereld als gelijkwaardig gaat zien en niet meer op – of neerkijkt op iets of iemand in dit leven; leven vanuit eenvoud.

Ik sta dan ook voor samenhorigheid en openheid naar de burgers toe en en luisteren naar wat ze willen. Naast de burger staan en ze betrekken bij besluiten.

Mijn missie in de raad: erop toezien dat de burgerparticipatie centraal staat en dat er gecommuniceerd gaat worden met de burger en niet over de burger. In een makkelijke begrijpbare taal zodat iedereen mee kan praten.

Onder het motto: Zeg wat je doet en Doe wat je zegt!

8. Ineke Grado-Becks

“Mijn missie/doel voor de inwoners en de gemeente Haaksbergen is eerlijke politiek, met een kritisch oog op wat er de afgelopen jaren is verzuimd.”

Lees meer

Ik ben Ineke Grado-Becks, echtgenote, moeder en oma, heb in de horeca gewerkt en werkzaam geweest als telefoniste en planner bij een taxibedrijf. Momenteel ben ik postbode bij PostNL.

Ook heb ik vrijwilligerswerk gedaan voor de Leendert Vriel stichting, het waken bij terminale patiënten thuis.

Waar ik voor sta en belangrijk vind is solidariteit en eerlijkheid.

Ik zie dat er in Haaksbergen meer mensen transparantie willen en dat er wordt geluisterd naar de inwoners van de gemeente Haaksbergen.

Mijn missie/doel voor de inwoners en de gemeente Haaksbergen is eerlijke politiek, met een kritisch oog op wat er de afgelopen jaren is verzuimd.

Dat kan anders en eerlijker!

9. Marcel Koops

“De inwoner voorop. Nu heeft de politiek te veel de uitstraling dat zij bepaalt en inwoners niets in te brengen hebben.”

Lees meer

Even voorstellen, ik ben Marcel Koops en geboren en getogen Haaksbergenaar en nu woonachtig in het mooie Buurse.

Ik ben werkzaam als operator en ik wil graag wat meer met en voor mensen gaan doen. Politiek heeft me altijd geïnteresseerd vandaar de keuze om me verkiesbaar te stellen.

De inwoner voorop. Nu heeft de politiek te veel de uitstraling dat zij bepaalt en inwoners niets in te brengen hebben.

Ik zie Haaksbergen incl. haar kerkdorpen graag als levendig dorp met een bruisende markt. Een dorp waar iedereen mag, kan en wil wonen, waar de inwoners kunnen zeggen: “daar hebben wij aan meegebouwd”!

Daar wil ik heel graag mijn steentje aan bijdragen.

10. Karola Hartgers-Lassche

“Ik wil mij er graag hard voor maken dat de zorg nu zo wordt georganiseerd voor ouderen en gehandicapten, dat niemand zich meer buitengesloten voelt.”

Lees meer

Mijn naam is Karola Hartgers, onderneemster en werkzaam als natuurgeneeskundig (orthomoleculair, reflexzone en energetisch) therapeut en huidtherapeut.

Mijn hobby’s zijn tuinieren, handwerken, creatief bezig zijn, ben lid van een oldtimerclub en rijd rally’s met oldtimers.

Ik wil mij er graag hard voor maken dat de zorg nu zo wordt georganiseerd voor ouderen en gehandicapten, dat niemand zich meer buitengesloten voelt. De dienstbaarheid van de gemeente op het gebied van voorzieningen kan mijns inziens verbeterd worden. Ik hoop te bereiken dat er meer aandacht komt voor de zorg voor ouderen, vrijwilligers en mantelzorgers.

Team DAP verkiezingen Haaksbergen

contact

volg ons ook op

Copyright © 2022 TeamDAP- All Rights Reserved. Deze website is gemaakt door Susan Brouwer – Webdesign & Personal Branding